Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Permetal Universal sredstvo za odmašćivanje 650 ml
20%

Permetal Universal sredstvo za odmašćivanje 650 ml

19,99 kn/kom

24,99 kn

Cijena za j.m.: 30,75 kn/l

Akcija traje do 26.10.2021.

Permetal Universal odmašćivač univerzalno je sredstvo za čišćenje svih površina. Sadrži posebnu formulaciju na bazi prirodnog alkohola koja uklanja mrlje i prljavštinu s drva, keramike, metala, plastike, HI-FI uređaja pružajući dugotrajnu svježinu i čistoću. Permetal Universal odmašćivač savršeno čisti i unutrašnjost automobila te plastične dijelove. Budući da je više od 90 % sastojaka biorazgradljivo, nakon upotrebe dovoljno ga je samo prebrisati mekom krpom, bez ispiranja.

Opis proizvoda

ProizvođačMeteor Grupa-Labud d.o.o., Radnička cesta 173 r, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaSredstvo čuvati u originalnoj, dobro zatvorenoj ambalaži na tamnom i suhom mjestu na temperaturi od 5-25 °C.Čuvati izvan dohvata djece
Upute za upotrebu/pripremuPrije upotrebe pročitati naljepnicu. Sredstvo raspršiti po površini u količini od 4 stiska (oko 5 ml) po m2 površine. Istrljati spužvicom i isprati vodom. Ne smije se prelijevati u drugu ambalažu ili posude iz kojih se jede i pije, ili u kojima se drži hrana. Nositi zaštitne rukavice.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke