Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Persil Color Active Gel Deterdžent lavender freshness 2 L

Persil Color Active Gel Deterdžent Lavender Freshness 2 L

94,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 47,50 kn/l

Deterdžent za pranje rublja u svim tipovima perilica rublja i za ručno pranje.

Opis proizvoda

ProizvođačHenkel AG & Co. KGaA, Henkelstrasse 67, 40589 Dusseldorf, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece
Upute za upotrebu/pripremuUpute za doziranje:1/2 mjerice za srednju količinu rublja; 1 mjerica za gotovo u potpunosti napunjenu perilicu rublja; 2 mjerice za izuzetno veliku količinu rublja Nije prikladno za vunu i svilu. Ispitali postojanost boja. Rublje nepostojanih boja prati odvojeno.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.