Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Persil kapsule za obojeno rublje Disc 4in1  22 kom

Persil Kapsule Za Obojeno Rublje Disc 4in1 22 Kom

89,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 4,09 kn/kom

Kapsule Persil Disc 4in1 prve su kapsule za pranje rublja na tržištu sa snagom 4 komore i četverostrukim djelovanjem pri pranju. Aktivno djeluju protiv najtvrdokornijih mrlja i uklanjaju ih, čuvaju boje vašeg rublja i daju mu dugotrajni svjež miris te čuvaju vaše rublje pri čestom pranju. Otkrivanjem snage s četverostrukim djelovanjem dajete svom rublju prekrasan izgled. Persil kapsule prikladne su za sve vrste perilica rublja.

Opis proizvoda

ProizvođačHenkel Magyarorszag Operations Kft., David Ferenc utca 6, 1113 Budapest, Mađarska
Upute za upotrebu/pripremuVrećicu dobro zatvoriti. Ne rezati, lomiti ili bušiti. Koristiti suhim rukama. Ne koristite za pranje vune i svile. Ispitati postojanost boja. Rublje nepostojanih boja prati odvojeno. Sadržaj ne pohranjujte u drugim posudama. Za punjenje >4,5 kg ili vrlo prljavo rublje, upotrijebite 2 Capsa. Odgovarajuće za različite razine tvrdoće vode.
BrandPersil
Neto količina22 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.