Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Perwoll deterdžent za rublje Black Advanced effect 1,8 L,

Perwoll deterdžent za rublje Black Advanced effect 1,8 L,

49,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 27,77 kn/l

Perwoll Black & Fiber tekući je deterdžent specijalno dizajniran da istovremeno njeguje vlakna i štiti, popravlja i obnavlja izblijedjelu tamnu odjeću do prvobitnog intenziteta boje. Renew Advanced Effect s Fibrex tehnologijom posebno je razvijen za aktivnu njegu vaše odjeće, s obnovljivim učinkom čak i nakon nekoliko pranja. Zahvaljujući poboljšanom sastavu, Perwoll Renew & Repair formula ne samo da savršeno čisti, već se brine i za boje i vlakna bez aditiva u boji. Crna boja sinonim je za eleganciju, stil i kvalitetu. Osjećate se dobro u svojoj tamnoj odjeći i sačuvajte je uz Perwoll Black & Fiber.

Opis proizvoda

ProizvođačHenkel Central Eastern Europe Operations GmbH, 1030 Wien, Erdbergstrasse 29, Austrija
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija
Upute za upotrebu/pripremuPratite upute za pranje odjeće. Pri pranju osjetljivih tkanina u perilici, napunite bubanj do polovice. Ispitati postojanost boja. Rublje nepostojanih boja prati odvojeno. Nakon svakog pranja, ruke isprati u čistoj vodi, a oni sa osjetljivom ili oštećenom kožom moraju se strogo držati uputstva za doziranje i izbjegavati duži dodir ruku s rastvorom sredstva za pranje. Protresite prije upotrebe.
BrandPerwoll

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke