Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Perwoll deterdžent za rublje Black Advanced effect 1,8 L,

Perwoll Deterdžent Za Rublje Black Advanced Effect 1,8 L,

54,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 30,55 kn/l

Perwoll Black & Fiber tekući je deterdžent specijalno dizajniran da istovremeno njeguje vlakna i štiti, popravlja i obnavlja izblijedjelu tamnu odjeću do prvobitnog intenziteta boje. Renew Advanced Effect s Fibrex tehnologijom posebno je razvijen za aktivnu njegu vaše odjeće, s obnovljivim učinkom čak i nakon nekoliko pranja. Zahvaljujući poboljšanom sastavu, Perwoll Renew & Repair formula ne samo da savršeno čisti, već se brine i za boje i vlakna bez aditiva u boji. Crna boja sinonim je za eleganciju, stil i kvalitetu. Osjećate se dobro u svojoj tamnoj odjeći i sačuvajte je uz Perwoll Black & Fiber.

Opis proizvoda

ProizvođačHenkel Central Eastern Europe Operations GmbH, 1030 Wien, Erdbergstrasse 29, Austrija
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija
Upute za upotrebu/pripremuPratite upute za pranje odjeće. Pri pranju osjetljivih tkanina u perilici, napunite bubanj do polovice. Ispitati postojanost boja. Rublje nepostojanih boja prati odvojeno. Nakon svakog pranja, ruke isprati u čistoj vodi, a oni sa osjetljivom ili oštećenom kožom moraju se strogo držati uputstva za doziranje i izbjegavati duži dodir ruku s rastvorom sredstva za pranje. Protresite prije upotrebe.
BrandPerwoll

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.