Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Perwoll deterdžent za rublje Color Advanced effect 1,8 L

Perwoll deterdžent za rublje Color Advanced effect 1,8 L

49,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 27,77 kn/l

Perwoll Color & Fiber specijalni je tekući deterdžent za rublje koji čisti vašu odjeću i istovremeno vlaknima pruža obnavljajuću njegu, obnavlja boje vaše odjeće i čuva intenzitet boja. Može se upotrebljavati u vodi niske i visoke temperature te na raznolikim, čak i osjetljivim, tkaninama. Zagladit će gruba vlakna tkanine i smanjiti blijeđenje boje. Perwoll Renew & Repair formula čini da se osjećate i izgledate dobro u svojoj odjeći jer pruža aktivnu njegu za boju i vlakna. Pakiranje je dostatno za 30 pranja rublja.

Opis proizvoda

ProizvođačHenkel Central Eastern Europe Operations GmbH, 1030 Wien, Erdbergstrasse 29, Austrija
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija
Upute za upotrebu/pripremuPratite upute za pranje odjeće. Pri pranju osjetljivih tkanina u perilici, napunite bubanj do polovice. Ispitati postojanost boja. Rublje nepostojanih boja prati odvojeno. Nakon svakog pranja, ruke isprati u čistoj vodi, a oni sa osjetljivom ili oštećenom kožom moraju se strogo držati uputstva za doziranje i izbjegavati duži dodir ruku s rastvorom sredstva za pranje. Protresite prije upotrebe.
BrandPerwoll

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke