Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Pijesak za mačke 5 kg

Pijesak Za Mačke 5 Kg

21,49 kn/kom

2.85 €/kom
Cijena za j.m.: 4,30 kn/kom(0.57 €/kom)
Pijesak za mačke obavezna je oprema svakog mačjeg doma. Kvalitetan pijesak olakšava čišćenje posude, upija neugodne mirise i štedi Vaš novac.

Opis proizvoda

ProizvođačCastelnuovo Della Daunia 71034- FG Contrada Calderaio
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
BrandQueencat
Neto količina5 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn