Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Pivovara Medvedgrad Baltazar Hoppy Lager pivo 0,33 l
%

Pivovara Medvedgrad Baltazar Hoppy Lager Pivo 0,33 L

8,99 kn/kom

1.19 €/kom
Cijena za j.m.: 27,24 kn/l(3.62 €/l)

Akcija traje do 30.12.2049.

Svijetli lager koji spaja najbolje od osvježavajućih, reskih pilsnera zahmeljenih aleova punog okusa, te u maniri najpoznatijeg zagrebačkog znanstvenika pretvara sve u čudesan napitak, Izražena gorčina skriva blage okuse mandarine, a voćne arome hmelja mame osmijeh na lice...Od 1994. godine Pivovara Medvedgrad kuha piva koja plijene puninom okusa, arome i bojom. Sva naša piva su nefiltrirana, bez konzervansa i surogata, pripremljena od najboljih prirodnih sastojaka. Predani smo kvaliteti i disciplini na svakom koraku proizvodnje.

Opis proizvoda

ProizvođačPivovara Medvedgrad d.o.o., Huzjanova 36, 10090 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na tamnom i hladnom mjestu.
BrandPivovara Medvedgrad

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Devizni tečaj€/kn:7,53450