Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

HiPP Babysanft Pjena refill 250 ml

HiPP Babysanft Pjena Refill 250 Ml

18,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 75,96 kn/l

Refill za Pjenu za pranje. Kremasta pjena nježno čisti lice i ruke te štiti kožu od isušivanja. Ne nadražuje oči. PH neutralno.
Sadrži prirodni ekstrakt badema iz ekološke proizvodnje. Ne sadrži mikroplastiku. Bez parafinskih ulja, bez parabena.

Opis proizvoda

ProizvođačHIPP Croatia d.o.o.Ulica kralja Zvonimira 1, 44400 Glina, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
BrandHiPP
Neto količina250 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.