Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Holle BIO prijelazna hrana 2 600 g

Holle BIO prijelazna hrana 2 600 g

85,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 143,32 kn/kg

Holle prijelazna hrana od kravljeg mlijeka pogodna je za dojenčad od 6 mjeseci starosti na dalje. Idealna je za hranjenje putem bočice, ali i za pripremu Holle instant pahuljica od cjelovitih žitarica. Lako je probavljiva, bez dodanih šećera – sadrži prirodno prisutne šećere i mlijeko Demeter kvalitete uz dodatak DHA (Omega 3 nezasićene masne kiseline).

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu. Nakon otvaranja dobro zatvoriti vrećicu i kutiju i potrošiti u roku od 2 tjedna.
Upute za upotrebu/pripremu13,4 g Formule 2 + 90 ml prokuhane vode = 100 ml pripravka. 1 poravnata mjerica = 4,5 g. Uputa za uporabu: 1.) Prije uporabe sterilizirati bočicu i sisač u vrućoj vodi 3-5 minuta; 2.) Vodu prokuhati prema tablici i ohladiti na 50°C te pola količine vode uliti u bočicu. 3.) Prema propisanim količinama u tablici lagano napuniti mjericu i izravnati do ruba te dodati u vodu. 4.) Dobro promućkati. Dodati ostatak vode i još jednom dobro promućkati. Ohladiti na otprilike 37°C.
BrandHolle

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke