Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Pronto krema za namještaj 250 ml

Pronto Krema Za Namještaj 250 Ml

32,99 kn/kom

4.38 €/kom
Cijena za j.m.: 131,96 kn/l(17.51 €/l)
Pronto Legno Vivo krema za namještaj štiti i hrani drveni namještaj te ostavlja ugodan miris.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Upute za upotrebu/pripremuProtresite prije uporabe. Izlijte kremu na meku, čistu krpu i polirajte namještaj dok ne postane sjajan.
BrandPronto
Neto količina250 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Devizni tečaj€/kn:7,53450