Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Pronto Legno sredstvo za čišćenje drvenog namještaja s Aloe Verom 500 ml

Pronto Legno Sredstvo Za Čišćenje Drvenog Namještaja S Aloe Verom 500 Ml

32,99 kn/kom

4.38 €/kom
Cijena za j.m.: 65,98 kn/l(8.76 €/l)
Pronto Legno 5u1 Aloe Vera sredstvo za čišćenje drvenog namještaja nježno čisti drvene površine, ističući njihovu prirodnu ljepotu. Otklanja prašinu i do 90% alergena iz prašine te eliminira tragove i mrlje. Njegova 5 u 1 formula istovremeno čisti, hrani, osvježava, njeguje i odstranjuje prašinu. Pronto® Legno 5u1 Aloe Vera nježno čisti drvene površine uz ugodan miris Aloe Vere. Potrebno je raspršiti tekućinu po drvenoj površini i prebrisati suhom krpom.

Opis proizvoda

ProizvođačSC Johnson Italy Srl P. Ie MM Burke 3, 20020 Arese Milano, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Upute za upotrebu/pripremuOkrenite poklopac na raspršivaču na oznaku ON. Raspršite tekućinu po površini i pobrišite mekom krpom dok dok površina ne postane čista. Prije čišćenja elektroničkih uređaja isključite ih te raspršite proizvod na krpu i pobrišite. Prije uporabe provjerite učinak na maloj, manje vidljivoj površini. Proizvod nije namijenjen za uporabu na kožnom namještaju, neobrađenom drvu, mramoru ili granitu. Ne miješati s ostalim sredstvima za čišćenje.
BrandPronto

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Devizni tečaj€/kn:7,53450