Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Pronto višenamjensko sredstvo za čišćenje prašine multisuperficie 500 ml

Pronto Višenamjensko Sredstvo Za Čišćenje Prašine Multisuperficie 500 Ml

30,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 61,98 kn/l

Višenamjensko sredstvo čisti, uklanja prašinu i mrlje s namještaja te ostavlja sjaj bez tragova. Potrebno je raspršiti tekućinu po površini i obrisati mekom krpom dok površina ne postane čista. Prije čišćenja elektroničkih uređaja potrebno ih je isključiti te raspršiti proizvod na krpu i obrisati. Pronto® Multisuperficie višenamjensko sredstvo za čišćenje nije namijenjen za uporabu na kožnom namještaju, neobrađenom drvu, mramoru ili granitu.

Opis proizvoda

ProizvođačSC Johnson Italy Srl P. Ie MM Burke 3, 20020 Arese Milano, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Upute za upotrebu/pripremuOkrenite poklopac na raspršivaču na oznaku ON. Raspršite tekućinu po površini i pobrišite mekom krpom dok površina ne postane čista. Prije čišćenja elektroničkih uređaja isključite ih te raspršite proizvod na krpu i pobrišite. Prije uporabe provjerite učinak na maloj, manje vidljivoj površini. Proizvod nije namijenjen za uporabu na kožnom namještaju, neobrađenom drvu, mramoru ili granitu. Ne miješati s ostalim sredstvima za čišćenje.
BrandPronto

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.