Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Pronto višenamjensko sredstvo za čišćenje prašine multisuperficie 500 ml

Pronto višenamjensko sredstvo za čišćenje prašine multisuperficie 500 ml

30,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 61,98 kn/l

Višenamjensko sredstvo čisti, uklanja prašinu i mrlje s namještaja te ostavlja sjaj bez tragova. Potrebno je raspršiti tekućinu po površini i obrisati mekom krpom dok površina ne postane čista. Prije čišćenja elektroničkih uređaja potrebno ih je isključiti te raspršiti proizvod na krpu i obrisati. Pronto® Multisuperficie višenamjensko sredstvo za čišćenje nije namijenjen za uporabu na kožnom namještaju, neobrađenom drvu, mramoru ili granitu.

Opis proizvoda

ProizvođačSC Johnson Italy Srl P. Ie MM Burke 3, 20020 Arese Milano, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Upute za upotrebu/pripremuOkrenite poklopac na raspršivaču na oznaku ON. Raspršite tekućinu po površini i pobrišite mekom krpom dok površina ne postane čista. Prije čišćenja elektroničkih uređaja isključite ih te raspršite proizvod na krpu i pobrišite. Prije uporabe provjerite učinak na maloj, manje vidljivoj površini. Proizvod nije namijenjen za uporabu na kožnom namještaju, neobrađenom drvu, mramoru ili granitu. Ne miješati s ostalim sredstvima za čišćenje.
BrandPronto

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke