Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Pronto vosak za parket 750 ml

Pronto vosak za parket 750 ml

42,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 57,32 kn/l

Njeguje, štiti i daje sjaj obrađenim drvenim podovima. Namijenjen je za upotrebu na čistim i suhim parketima koji nisu dodatno tretirani. Njegova bogata formula uklanja tragove i djeluje protiv ogrebotina. Pronto vosak za parket njeguje parket, obnavlja površinu i ističe njegov prirodni sjaj. Za poliranje parketa voskom potrebno je nanijeti nerazrijeđenu tekućinu izravno na pod i polirati, a za čišćenje uliti 3 čepa tekućine u 1 litru tople vode i tim pripravkom očistiti parket.

Opis proizvoda

ProizvođačS. C. Johnson Italy S. r. l. , P. le M. M. Burke, 3, 20044 Arese (MI), Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece
Upute za upotrebu/pripremuZA POLIRANJE: Nanesite nerazrijeđenu tekućinu izravno na pod. Pričekajte najmanje 4 sata za ponovnu uporabu.ZA ČIŠĆENJE: Ulijte 3 čepa tekućine u 1 litru tople vode.UKLANJANJE PROIZVODA: Ulijte 0,5 litara amonijaka i 3 čepa tekućine u 2 litre hladne vode. Nanesite na pod, pričekajte 5 minuta, a zatim isperite hladnom vodom. Ponovite postupak prema potrebi.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke