Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Corny protein pločica s vanilijom 45 g

Corny Protein Pločica S Vanilijom 45 G

14,99 kn/kom

1.99 €/kom
Cijena za j.m.: 333,11 kn/kg(44.21 €/kg)
CORNY® proteinska pločica s vanilijom predstavlja savršen dodatak prehrani i ukusan međuobrok te dodatan izvor energije. Sastoji se od dva sloja hrskavih žitarica i ukusne proteinske kreme između slojeva. CORNY® proteinska pločica s vanilijom sadrži i magnezij koji je izuzetno važan mineral za sve sportaše i rekreativce. Odličnog je i prirodnog okusa, izvrsna za konzumaciju prije, tijekom ili nakon tjelesnih aktivnosti.

Opis proizvoda

ProizvođačSchwartauer Werke GmbH & Co. KGaA, Lübecker Str. 49-55, 23608 Bad Schwartau, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom
BrandCorny

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.528/366
Masti (g)15
od kojih zasićene masne kiseline (g)7,8
Ugljikohidrati (g)37
od kojih šećeri (g)4,8
Bjelančevine (g)30
Sol (g)0,45

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Devizni tečaj€/kn:7,53450