Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Raid klopka za mrave 1 kom

Raid klopka za mrave 1 kom

21,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 21,99 kn/kom

Raid® klopka za mrave pruža učinkovitu zaštitu od mrava u kući, na balkonima i terasama. Prikladna je i za unutarnje i za vanjske prostore. Klopka sadrži prirodnu insekticidnu tvar koju mravi nose u mravinjak i koja efikasno uništava cijelu koloniju mrava, uključujući ličinke i maticu mrava. Raid® klopka za mrave djeluje nekoliko tjedana ovisno o veličini mravinjaka i rasprostranjenosti mrava. U slučaju većeg broja mrava i za postizanje najviše učinkovitosti postavite više klopki istovremeno. Klopku je potrebno postaviti u blizini mravinjaka ili na mjesta gdje se mravi kreću - niz zidove, uz vrata, ispod umivaonika ili iza namještaja.

Opis proizvoda

ProizvođačS. C. Johnson Italy S. r. l. , P. le M. M. Burke, 3, 20044 Arese (MI), Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Uvjeti čuvanjaČuvati daleko od hrane, pića i hrane za kućne ljubimce. Biocidni proizvod rabiti pažljivo. Prije uporabe uvijek pročitati deklaraciju i podatke o proizvodu.Čuvati izvan dohvata djece.
BrandRaid

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke