Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Raid Sprej protiv svih vrsta insekata 400 ml

Raid Sprej protiv svih vrsta insekata 400 ml

29,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 74,98 kn/l

Raid® Sprej protiv svih vrsta insekata zahvaljujući svojoj formuli, brzo ubija sve insekte te pruža dugotrajnu zaštitu za vas i vašu obitelj. Raid sprej protiv svih vrsta insekata: ubija insekte u nekoliko sekundi, sprejanjem u zrak oslobađa se ugodan i čist miris i može se upotrebljavati u svim prostorijama kućanstva.

Opis proizvoda

ProizvođačS. C. Johnson Italy S. r. l. , P. le M. M. Burke, 3, 20044 Arese (MI), Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece. Čuvati odvojeno od topline, vrućih površina, iskri, otvorenog plamena i ostalih izvora paljenja. Čuvati daleko od hrane, pića i hrane za kućne ljubimce.
Upute za upotrebu/pripremuProtresti prije uporabe. Odmaknite otvor proizvoda od lica i pritisnite gumb držeći bocu pri tome što uspravnije. S RAID-om nema potrebe izravno raspršivati na leteće insekte budući da će sprej koji je u zraku uništiti sve insekte. Zatvorite sve prozore i vrata.Za prosječno veliku sobu (30m2), raspršujte polaganim pokretom 8 do 10 sekundi počevši od sredine sobe, usmjeravajući sprejanje prema svim dijelovima. Koristite proizvod 1 metar dalje od unutarnjih zidova, tkanine i namještaja. A gmižuće insekte kako biste ih uklonili, raspršite direkto na kukce. Raspršite na skrivenim područjima poput otvora na podovima, vlažnim mjestima, otvora oko sudopera, sifona, slavina i slično. Izbjegavajte kontakt s površinom prije nego se osuši. Ukoliko je potrebno ponovite postupak. Koristiti samo u dobro prozračenim prostorijama. Prilikom uporabe isključite zračne filtere na akvarijima. Ne raspršujte po zidnim tapetama i raspršujte po svim površinama sa udaljenosti od najmanje 1 m. Ne raspršujte prema ljudima niti kućnim ljubimcima. Prije upotrebe pokrijte/maknite terarije,akvarije i kaveze sa životinjama.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke