Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Rex deterdžent za rublje Amazonia Freshness 1,17 kg

Rex Deterdžent Za Rublje Amazonia Freshness 1,17 Kg

32,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 28,20 kn/kg

Deterdžent za pranje rublja. Bijelo rublje perite odvojeno od obojenog rublja. Nije primjereno za pranje vune i svile. Ispitati postojanost boja. Rublje nepostojanih boja prati odvojeno.

Opis proizvoda

ProizvođačHenkel Polska Operations sp. z o.o., ul. Domaniewska 41, 02-672 Warszawa, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
BrandRex
Neto količina1.170 g

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.