Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Sakupljač vlage baza 450 g

Sakupljač vlage Baza 450 G

79,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 79,99 kn/kom

Suzbija kondenzaciju, vlagu i ustajale mirise u životnim prostorima. Iznimno prikladan za uporabu u dnevnim sobama, spavaćim sobama, kupaonicama, zahodima...

Opis proizvoda

ProizvođačBison International, NL-4460 AD Goes
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
BrandBison
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.