Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Sanitar gel za odčepljivanje odvoda 1 L

Sanitar gel za odčepljivanje odvoda 1 L

23,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 23,99 kn/l

Ultrasnažno sredstvo za odčepljivanje i održavanje odvoda u kućanstvima. Učinkovita formulacija istodobno dezinficira cijevi i uklanja neugodne mirise te ne oštećuje cijevi prilikom čišćenja. Za redovito održavanje čistoće i higijene odvoda kao i za sprečavanje razvoja bakterija i neugodnih mirisa preporučuje se korištenje jedanput na tjedan.

Opis proizvoda

ProizvođačMeteor Grupa-Labud d.o.o., Radnička cesta 173 r, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati u originalnoj, dobro zatvorenoj ambalaži na temperaturi od 5-25°C u tamnom i ventiliranom prostoru.
Upute za upotrebu/pripremuGel uliti u odvod (500 ml ili više ovisno o duljini cijevi). Ostaviti da djeluje 15-20 minuta te isprati mlakom vodom. Kod jačih začepljenja postupak ponoviti te ostaviti sredstvo da djeluje preko noći. Za sprečavanje začepljenja odvoda, potrebno je jednom tjedno uliti oko 250 ml sredstva u odovode kupaonice ili kuhinje. Sredstvo je pogodno za plastiku , staklo, porculan, keramiku i nehrđajući čelik, a nije pogodno za cink, aluminij, bakar, željezo i pozlaćene dijelove.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke