Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Santyol sredstvo za dezinfekciju rublja  500 ml

Santyol sredstvo za dezinfekciju rublja 500 ml

25,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 51,98 kn/l

SANYTOL sredstvo za dezinfekciju rublja učinkovito čisti i dezinficira rublje. Uklanja mikroorganizme i neugodne mirise. Koristi se pri strojnom ili ručnom pranju, djeluje na svim temperaturama kao dodatak za dezinfekciju rublja. Njegova jedinstvena formula učinkovito uklanja neugodne mirise iz bijelog i obojanog rublja, ne oštećujući tkaninu. Prikladno za sve vrste tkanina, čak i one najosjetljivije. Svježi miris rublja pruža vam ugodan osjećaj čistoće.

Opis proizvoda

ProizvođačAC Marca, S.A.AV., Carrilet, 293-297-08907 L´Hospitalet LI, Barcelona, Španjolska
Zemlja/mjesto podrijetlaŠpanjolska
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece
Upute za upotrebu/pripremuUputa za uporabu u perilici rublja: Upotrebljivo sa svim deterdžentima. 1. U pretinac za omekšivač, umjesto omekšivača, ulijte 45 ml proizvoda. ". Izaberite uobičajeni program za pranje. Upute za uporabu pri ručnom pranju: 1. ulijte 20 ml (1/2 čepa) u 3,5 litara vode (pri zadnje ispiranju). 2. Ostavite proizvod da djeluje 15 minuta. 3. Obilno isperite. Dođe li tkanina slučajno u dodir s proizvodom, obilno je isperite vodom. Slijedite upute za pranje naznačene na etiketama rublja.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke