Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Saponia Faks deterdžent za rublje Baby&Sensitive  1,3 kg

Saponia Faks deterdžent za rublje Baby&Sensitive 1,3 kg

38,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 29,99 kn/kg

Kako bi svojoj bebi pružili najbolju njegu, za pranje odjeće beba i djece preporučujemo Faks helizim Baby & Sensitive. Blaga formula osigurava briljantnu čistoću dječje odjeće i ugodnu mekoću. Kako je bebina odjeća u stalnom kontaktu s kožom, blaga formula deterdženta je pomno izbalansirana kako bi sadržavala što manje sastojaka koji mogu izazvati iritacije i alergije na koži . Faks helizim Baby&Sensitive je dermatološki testiran proizvod. Ne sadrži boje, a blag i ugodan miris bez alergena upotpunjuje osjećaj ugode prilikom nošenja odjevnih predmeta. Preporučuje se i za odrasle osobe s osjetljivom kožom.

Opis proizvoda

ProizvođačSaponia d.d., M. Gupca 2, Osijek, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Upute za upotrebu/pripremuPrije pranja razvrstajte rublje po vrsti tkanine, boji i stupnju zaprljanja i ispitate postojanost boja. Rublje nepostojanih boja perite odvojeno. Pri izboru temperature pranja pridržavajte se naputka proizvođača odjevnih predmeta.
BrandFaks

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke