Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Saponia Faks deterdžent za rublje Baby&Sensitive  1,3 kg

Saponia Faks Deterdžent Za Rublje Baby&Sensitive 1,3 Kg

43,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 33,84 kn/kg

Kako bi svojoj bebi pružili najbolju njegu, za pranje odjeće beba i djece preporučujemo Faks helizim Baby & Sensitive. Blaga formula osigurava briljantnu čistoću dječje odjeće i ugodnu mekoću. Kako je bebina odjeća u stalnom kontaktu s kožom, blaga formula deterdženta je pomno izbalansirana kako bi sadržavala što manje sastojaka koji mogu izazvati iritacije i alergije na koži . Faks helizim Baby&Sensitive je dermatološki testiran proizvod. Ne sadrži boje, a blag i ugodan miris bez alergena upotpunjuje osjećaj ugode prilikom nošenja odjevnih predmeta. Preporučuje se i za odrasle osobe s osjetljivom kožom.

Opis proizvoda

ProizvođačSaponia d.d., M. Gupca 2, Osijek, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Upute za upotrebu/pripremuPrije pranja razvrstajte rublje po vrsti tkanine, boji i stupnju zaprljanja i ispitate postojanost boja. Rublje nepostojanih boja perite odvojeno. Pri izboru temperature pranja pridržavajte se naputka proizvođača odjevnih predmeta.
BrandFaks

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke