Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Silan omekšivač za rublje Magic Magnolia  2,7 L

Silan omekšivač za rublje Magic Magnolia 2,7 L

34,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 12,96 kn/l

Omekšivač za rublje Silan Aromatherapy Magic Magnolia omekšava vašu odjeću i rublje i daje im dugotrajan miris svježine. Omekšivač za rublje Silan Aromatherapy Magic Magnolia podaruje vam uživanje u mirisnim trenucima za kojima vaša osjetila žude: miris s dragocjenim esencijalnim uljima preobražava vašu svakodnevnu odjeću u nevjerojatno iskustvo svježeg parfema koje traje i do 140 dana zahvaljujući intenzivnim, nadahnjujućim i dugotrajnim mirisnim notama. Jedinstvene dvodijelne parfemske kapsule u omekšivaču Silan aktiviraju se svakim pokretom te daju vašem rublju dodatan miris svježine.

Opis proizvoda

ProizvođačHenkel Central Eastern Europe Operations GmbH, 1030 Wien, Erdbergstrasse 29, Austrija
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece. Nakon svakog pranja ruke isprati u čistoj vodi. Osobe sa osjetljivom ili oštećenom kožom moraju se strogo držati naputka za doziranje i izbjegavati dulji dodir ruku sa rastvorom sredstva za pranje.
BrandSilan

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke