Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Somat deterdžent za strojno pranje posuđa  Gold 10 tableta

Somat deterdžent za strojno pranje posuđa Gold 10 tableta

19,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 2,00 kn/kom

Tablete Somat Gold osnažene su Deep Clean tehnologijom koja prodire u tvrdokornu prljavštinu, kao što su ostaci žitnih pahuljica, te je uklanja.
Vrlo su praktične: ne morate odmotavati tablete jer su omotane folijom topljivom u vodi. Jednostavno postavite tabletu u komoru za doziranje u perilici posuđa.
Pruža potpuno čišćenje uz 12 funkcija: sredstvo za čišćenje, odstranjivač mrlja od čaja i kave, brza topljivost u vodi, zaštita stakla, sredstvo za ispiranje i funkcija soli, odstranjivač neugodnih mirisa, aktivacija pri temperaturi od 40 °C, zaštita dekora, nehrđajući čelik, učinak sušenja i dodatna snaga protiv zagorjele prljavštine.

Opis proizvoda

ProizvođačHenkel AG & Co. KGaA, Henkelstrasse 67, 40589 Dusseldorf, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaSrbija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu, na temperaturi između +5° C i +40° C. Izbjegavati smrzavanje.
Upute za upotrebu/pripremuNema potrebe za uklanjanjem folije topljive u vodi. Postaviti direktno u dozirni pretinac perilice posuđa. Ne stavljati tabletu u košaru za pribor za jelo. Ne stavljati tabletu u pretinac za doziranje soli.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke