Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Somat deterdžent za strojno pranje posuđa  Gold 10 tableta

Somat Deterdžent Za Strojno Pranje Posuđa Gold 10 Tableta

24,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 2,50 kn/kom

Tablete Somat Gold osnažene su Deep Clean tehnologijom koja prodire u tvrdokornu prljavštinu, kao što su ostaci žitnih pahuljica, te je uklanja.
Vrlo su praktične: ne morate odmotavati tablete jer su omotane folijom topljivom u vodi. Jednostavno postavite tabletu u komoru za doziranje u perilici posuđa.
Pruža potpuno čišćenje uz 12 funkcija: sredstvo za čišćenje, odstranjivač mrlja od čaja i kave, brza topljivost u vodi, zaštita stakla, sredstvo za ispiranje i funkcija soli, odstranjivač neugodnih mirisa, aktivacija pri temperaturi od 40 °C, zaštita dekora, nehrđajući čelik, učinak sušenja i dodatna snaga protiv zagorjele prljavštine.

Opis proizvoda

ProizvođačHenkel AG & Co. KGaA, Henkelstrasse 67, 40589 Dusseldorf, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaSrbija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu, na temperaturi između +5° C i +40° C. Izbjegavati smrzavanje.
Upute za upotrebu/pripremuNema potrebe za uklanjanjem folije topljive u vodi. Postaviti direktno u dozirni pretinac perilice posuđa. Ne stavljati tabletu u košaru za pribor za jelo. Ne stavljati tabletu u pretinac za doziranje soli.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.