Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Somat gold  tablete za posuđe 18 komada

Somat gold  tablete za posuđe 18 komada

49,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 2,78 kn/kom

1. Tablete Somat Gold osnažene su Deep Clean tehnologijom koja prodire u tvrdokornu prljavštinu, kao što su ostaci žitnih pahuljica, te je uklanja.
2. Vrlo su praktične: ne morate odmotavati tablete jer su omotane folijom topljivom u vodi. Jednostavno postavite tabletu u komoru za doziranje u perilici posuđa.
3. Pruža potpuno čišćenje uz 12 funkcija: sredstvo za čišćenje, odstranjivač mrlja od čaja i kave, brza topljivost u vodi, zaštita stakla, sredstvo za ispiranje i funkcija soli, odstranjivač neugodnih mirisa, aktivacija pri temperaturi od 40 °C, zaštita dekora, nehrđajući čelik, učinak sušenja i dodatna snaga protiv zagorjele prljavštine.
4. Jednostavna kopča za višestruko praktično otvaranje i ponovno zatvaranje.
5. Vodonepropusna vrećica za fleksibilnu pohranu ispod sudopera i zaštitu tableta od dodira s vodom.

Opis proizvoda

ProizvođačHenkel Wasch-und Reinigungsmittel GmbH, Henkelstraße 67, 40191 Düsseldorf, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Upute za upotrebu/pripremuU slučaju vrlo tvrde vode (>21 °dH), preporučuje se korištenje Somat GOLD tableta+Somat soli+Somat sredstva za ispiranje. Kako biste saznali kolika je tvrdoća vaše vode, kontaktirajte svog dobavljača vode.
BrandSomat

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke