Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Somat gold  tablete za posuđe 18 komada

Somat Gold  tablete Za Posuđe 18 Komada

59,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 3,33 kn/kom

1. Tablete Somat Gold osnažene su Deep Clean tehnologijom koja prodire u tvrdokornu prljavštinu, kao što su ostaci žitnih pahuljica, te je uklanja.
2. Vrlo su praktične: ne morate odmotavati tablete jer su omotane folijom topljivom u vodi. Jednostavno postavite tabletu u komoru za doziranje u perilici posuđa.
3. Pruža potpuno čišćenje uz 12 funkcija: sredstvo za čišćenje, odstranjivač mrlja od čaja i kave, brza topljivost u vodi, zaštita stakla, sredstvo za ispiranje i funkcija soli, odstranjivač neugodnih mirisa, aktivacija pri temperaturi od 40 °C, zaštita dekora, nehrđajući čelik, učinak sušenja i dodatna snaga protiv zagorjele prljavštine.
4. Jednostavna kopča za višestruko praktično otvaranje i ponovno zatvaranje.
5. Vodonepropusna vrećica za fleksibilnu pohranu ispod sudopera i zaštitu tableta od dodira s vodom.

Opis proizvoda

ProizvođačHenkel Wasch-und Reinigungsmittel GmbH, Henkelstraße 67, 40191 Düsseldorf, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Upute za upotrebu/pripremuU slučaju vrlo tvrde vode (>21 °dH), preporučuje se korištenje Somat GOLD tableta+Somat soli+Somat sredstva za ispiranje. Kako biste saznali kolika je tvrdoća vaše vode, kontaktirajte svog dobavljača vode.
BrandSomat

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.