Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Somat tablete za čišćenje perilice za suđe 3 kom

Somat tablete za čišćenje perilice za suđe 3 kom

27,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 9,33 kn/kom

Somat Machine Cleaner osigurava dubinsko uklanjanje kamenca i naslaga masnoće u unutrašnjosti perilice posuđa, na prskalicama i filteru.Kada koristite Somat Machine Cleaner napunite perilicu za standardni ciklus i u pretinac za deterdžent stavite tabletu ili gel. Zatim stavite jednu kapsulu Somat Machine Cleanera na dno perilice.

Opis proizvoda

ProizvođačSchwarzt GmbH, Bismarckstr. 15, DE-31195 Lamspringe, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaDržati na temperaturi između 5°C - 40°C. Vrećicu dobro zatvoriti.
Upute za upotrebu/pripremuJednostavno ga ubacite na dno pune perilice posuđa prije pokretanja ciklusa pranja. Snažna tableta ne samo da dubinski djeluje protiv ostatka masnoće, neugodnih mirisa i prljavštine već pruža dodatnu zaštitu u borbi protiv kamenca za savršeno čistu perilicu posuđa. Koristite Somat Duo sredstvo za čišćenje perilice posuđa jednom mjesečno. Za potpunu njegu vaše perilice preporučujemo koristiti Somat intenzivno sredstvo za čišćenje perilice posuđa svaka tri mjeseca. Primjena: 1. Napunite perilicu posuđa kao i obično. 2. Ubacite tabletu ili gel za pranje. 3. Dodajte jednu kapsulu Somat sredstva za čišćenje perilice posuđa na dno pune perilice posuđa. 4. Pokrenite punu perilicu kao i obično.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke