Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Domestos Extended Power citrus fresh 750 ml

Domestos Extended Power citrus fresh 750 ml

14,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 19,99 kn/l

Domestos EXTENDED POWER sadrži aktivnu komponentu koja sprječava nakupljanje kamenca. Zadržava se čak i ispod vode, kako bi uklonili nečistoću i spriječio nakupljanje kamenca.

Opis proizvoda

ProizvođačUnilever Magyarorszag KFT. Home & Personal Care Factory Nyirbator, Tancsics Mihaly u 2-4 H-4300 Nyirbator, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Upute za upotrebu/pripremuUPOTREBA NERAZRIJEĐENOG PROIZVODA ZA DEZINFEKCIJU: WC školjka: naliti pod rub (oko 80 ml) i ostaviti da djeluje 30 minuta. Odvodi u kuhinji/kupaonici/sudoperu: nanesite u odvod, za dezinfekciju i uklanjanje neugodnih mirisa. Ostaviti da djeluje 30 zatim temeljito isprati. UPOTREBA RAZRIJEĐENOG PROIZVODA ZA DEZINFEKCIJU: Podovi i radne površine: staviti 180ml proizvoda u 5l vode. Ostaviti da se osuši na podu. Ne upotrebljavati nerazrijeđen proizvod na podovima. Radne površine u kontaktu s hranom isprati vodom nakon 60 minuta. U slučaju težih zaprljanja, prije dezinfekcije ukloniti nečistoće. Kuhinjske krpe i spužvice: isprati ih vodom, zatim staviti 90ml proizvoda u pola kante vode i ostaviti ih da se namaču u otopini 60 minuta. UPOTREBA RAZRIJEĐENOG PROIZVODA ZA IZBJELJIVANJE: Izbjeljivanje bijelog rublja: staviti 20ml proizvoda u 5l vode i ostaviti preko noći, zatim temeljito isprati. Uvijek koristiti plastičnu ambalažu. Pogodan za korištenje u domovima sa septičkim jamama. Zapremnina čepa je 15ml.
BrandDomestos

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke