Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Cekina Varikina za izbjeljivanje i dezinfekciju 1 L

Cekina Varikina za izbjeljivanje i dezinfekciju 1 L

7,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 7,99 kn/l

Cekina je učinkovito sredstvo za potpunu higijenu doma i rublja. Pravilnom primjenom ne oštećuje rublje i daje mu snažnu bjelinu. Uspješno uništava gljivice s drvenih površina, zidova te fugi i između keramičkih pločica.

Opis proizvoda

ProizvođačMeteor Grupa-Labud d.o.o., Radnička cesta 173 r, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati u orginalnoj, dobro zatvorenoj ambalaži, u suhoj hladnoj i provjetrenoj prostoriji. Zaštititi od fizičkih oštećenja i izravnog sunčevog zračenja. Držati odvojeno od metala, kiselina, oksidansa i organskih zapaljivih tvari, hrane, pića i stočne hrane.
Upute za upotrebu/pripremuIZBJELJIVANJE RUBLJA: može seprimjeniti ručno i strojno. Ručno izbjeljivanje: u 10 litara hladne ili tople vode uliti 100 ml Cekine te uroniti oprano rublje i namakati najviše 8 sati u hladnoj vodi ili 3 sata u toploj vodi. Rublje potom isprati s puno vode. Strojno izbjeljivanje: ako perilica ima program za automatsko dodavanje izbjeljivača, treba postupiti po uputstvu za korištenje perilice. Ukoliko perilica nema program automatskog izbjeljivanja treba izabrati program pretpranja i dodati 100 ml Cekine te pokrenut pranje. Preporučamo koristiti za neobojane i pamučne tkanine. ČIŠĆENJE I DEZINFEKCIJA: koristi se kao otopina Cekine i vode u omjeru 1:10. Tretirane površine se prepuste dezinfekcijskom djelovanju od 30 do 60 minuta, a potom se isperu vodom. Za dezinfekciju drvenih površina i zidova može se koristiti nerazrijeđeno.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke