Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Jar Platinum Plus Tablete za strojno pranje posuđa 48 kom
48%

Jar Platinum Plus Tablete za strojno pranje posuđa 48 kom

74,99 kn/kom

144,99 kn

Cijena za j.m.: 1,56 kn/kom

Akcija traje do 19.10.2021.

Jeste li znali da pranjem u perilici svojem posuđu možete vratiti sjaj?! Da, zaboravite na mutni sloj koji se nakuplja s vremenom, sada su tu kapsule Jar Platinum Plus s kojima on jednostavno nestaje. Naravno, kao što i očekujete od Jara, ove kapsule s tri odjeljka moćno uklanjaju skorene ostatke hrane i masnoću, pa na kraju vaše posuđe blista kao novo. Brzo se otapaju pa su prikladne za kratke programe i niske temperature pranja, a već sadrže sredstvo za pomoć pri ispiranju, funkciju soli te sredstvo za zaštitu srebrnine i stakla. Savršeno čisto i sjajno kao novo, uz Jar Platinum Plus.

Opis proizvoda

ProizvođačProcter & Gamble GmbH,Sulzbacher Str. 40-50, 65824 Schwalbach am Taunus, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaEU
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuStavite kapsulu u odjeljak za deterdžent i odmah ga zatvorite. Pri korištenju ovih kapsula morate imati suhe ruke. Nemojte odmatati ili probijati vrećicu u kojoj se nalazi kapsula. Nakon svake uporabe zatvorite pakovanje s kapsulama.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke