Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Jar Platinum Plus Tablete za strojno pranje posuđa 48 kom

Jar Platinum Plus Tablete Za Strojno Pranje Posuđa 48 Kom

144,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 3,02 kn/kom

Jeste li znali da pranjem u perilici svojem posuđu možete vratiti sjaj?! Da, zaboravite na mutni sloj koji se nakuplja s vremenom, sada su tu kapsule Jar Platinum Plus s kojima on jednostavno nestaje. Naravno, kao što i očekujete od Jara, ove kapsule s tri odjeljka moćno uklanjaju skorene ostatke hrane i masnoću, pa na kraju vaše posuđe blista kao novo. Brzo se otapaju pa su prikladne za kratke programe i niske temperature pranja, a već sadrže sredstvo za pomoć pri ispiranju, funkciju soli te sredstvo za zaštitu srebrnine i stakla. Savršeno čisto i sjajno kao novo, uz Jar Platinum Plus.

Opis proizvoda

ProizvođačProcter & Gamble GmbH,Sulzbacher Str. 40-50, 65824 Schwalbach am Taunus, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaEU
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuStavite kapsulu u odjeljak za deterdžent i odmah ga zatvorite. Pri korištenju ovih kapsula morate imati suhe ruke. Nemojte odmatati ili probijati vrećicu u kojoj se nalazi kapsula. Nakon svake uporabe zatvorite pakovanje s kapsulama.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.