Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Taft power Activity gel za kosu 150 ml

Taft Power Activity Gel Za Kosu 150 Ml

26,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 179,93 kn/l

Taft Power Activity gel s Power formulom i kofeinom jača kosu i daje energiju vašoj frizuri! Za 48h učvršćivanja bez lijepljenja vlasi i ostataka u kosi. Pomaže zaštititi kosu od isušivanja, bez otežavanja. Formula otporna na sve vremenske uvjete za savršenu postojanost - tijekom cijelog dana. Nanijeti na suhu ili mokru kosu. Podari svojoj kosi savršenu frizuru.

Opis proizvoda

ProizvođačHENKEL Maribor d.o.o.Industrijska 23, 2506 Maribor, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
Upute za upotrebu/pripremuNanijeti na suhu ili mokru kosu.
BrandTaft

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.