Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Sirela Picok Dimsi topljeni sir ljuta kobasica 140 g

Sirela Picok Dimsi Topljeni Sir Ljuta Kobasica 140 G

10,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 78,50 kn/kg

Picok topljeni sirevi – maksimalni užitak u malom zalogaju. Picok topljeni sirevi u trokutićima bogatog su sirnog okusa i izvrsne mazivosti te su stoga idealan namaz na komadu svježeg kruha ili peciva. Nepresušna su inspiracija i u kulinarstvu pri kreiranju raznovrsnih jela i umaka i zato Picok topljeni sirevi lako pronalaze svoje mjesto u svakom domaćinstvu. Topljeni sir za mazanje s ljutom kobasicom i paprikom ∙ min. 35% mliječne masti u suhoj tvari.


Opis proizvoda

ProizvođačDUKAT d.d., Marijana Čavića 9, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od + 4 °C do + 8 °C.
BrandSirela Picok

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)785/189
Masti (g)13
od kojih zasićene masne kiseline (g)9,8
Ugljikohidrati (g)5,5
od kojih šećeri (g)5,2
Bjelančevine (g)12,4
Sol (g)2

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke