Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

KH-7 Univerzalni odmaščivač 750 ml

KH-7 Univerzalni odmaščivač 750 ml

29,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 39,99 kn/l

Mrlje od masnoće sad su stvar prošlosti! Sredstvo za odmašćivanje KH-7 sadrži profesionalnu formulu koja vas neće iznevjeriti. Uklanja i najtvrdokornije mrlje. Uštedite vrijeme i uklonite prljavštinu bez napora!


Opis proizvoda

ProizvođačKH Lloreda, S.A., Passeig de la Ribera, 111, 08420 Canovelles, Barcelona, Španjolska
Zemlja/mjesto podrijetlaŠpanjolska
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuPrije uporabe pročitati naljepnicu. Koristite ga u perilicama posuđa: Za postizanje visokog sjaja, poprskajte do 10 puta zajedno s vašim uobičajenim deterdžentom, bez prethodnog ispiranja posuđa. Kućanski uređaji: Prskati krpu dok ne ovlaži, obrisati površinu i isprati vlažnom krpom. Ako se nanosi na ALUMINIJ odmah isprati (filteri nape, itd...) Podovi: Prethodno razblažiti vodom. Odjeća: Poprskati isprljane površine (pričekati nekoliko sekundi prije ručnog ili strojnog pranja. Vrlo je učinkovito TAKOĐER dodati malu količinu izravno u odjeću koja se pere. Pogodan za površine na kojima se obrađuje hrana. Isprati obilnom količinom vode. Vrlo je važno isprati površinu. Preporuča se isprobati proizvod na neupadljivom mjestu da bi se iskušala postojanost materijala/tkanine/boje. Ako se nanosi na ALUMINIJ, odmah isprati. Ne nanositi na lakirane površine, emajlirane površine, površine s premazom protiv otiska prstiju, polikarbonatnu platiku, vunu, kožu ni na obojene tkanine. Preporučuje se testirati na dijelu koji se ne vidi radi provjere otpornosti materijala/tkanine/boje.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke