Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Vindija 'z bregov Vilikis grčki tip jogurta voćni mix 150 g

Vindija 'z Bregov Vilikis Grčki Tip Jogurta Voćni Mix 150 G

4,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 33,27 kn/kg

Karakterističan okus, gusta konzistencija i neponovljiv 'z bregov doživljaj…sve to vam donosi Vilikis, grčki tip jogurta.


Opis proizvoda

ProizvođačPrehrambena industrija Vindija d.d. Varaždin, Međimurska 6, 42 000 Varaždin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaUpotrijebiti do datuma otisnutog na poklopcu, uz obvezno čuvanje na hladnom od +4 ᵒC do +8 ᵒC.
BrandVilikis

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)481/115
Masti (g)9,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)6,3
Ugljikohidrati (g)4,3
od kojih šećeri (g)4,3
Bjelančevine (g)3,3
Sol (g)0,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke