Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Vitakraft hrana za hrčke 400 g

Vitakraft Hrana Za Hrčke 400 G

22,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 57,48 kn/kg

Vitakraft Menu hrana za hrčke sadrži sve uravnotežene i prirodne sastojke i nutrijente koji su im potrebni: žitarice, sjemenje, povrće, minerale, orašaste plodove, ulja i masti, baš kao i u prirodi. Vitamini, minerali i elementi u tragovima pomažu optimizirati zdravlje životinja, no najvažniji sastojak prehrane hrčka je ipak suha hrana zasnovana na žitaricama i dehidriranom povrću. Tradicija Vitakrafta jamstvo je kontrolirane i vrhunske kvalitete, moderne tehnologije i pravilnog izbora kvalitetnih sastojaka.

Opis proizvoda

ProizvođačVitakraft pet care GmbH & Co. KG, In den Ellern 27,28832 Achim, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuponudite 10g (1 jušnu žlicu) dnevno.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.