Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Vitakraft šampon sa uljem nerca 300 ml

Vitakraft Šampon Sa Uljem Nerca 300 Ml

21,99 kn/kom

2.92 €/kom
Cijena za j.m.: 73,30 kn/l(9.73 €/l)
Šampon s uljem od nerca. Uljepšavajući šampon za njegu sve dlake pasa svih pasmina. Pomaže u održavanju prirodne boje dlake. Pruža sjajnu, njegovanu, ojačanu i lako raščešljavajuću kosu. Mink ulje ima umirujuća svojstva na koži psa.

Opis proizvoda

ProizvođačVitakraft Chovex s.r.o., Tranovice 287, 739 53 Hnojnik, Češka
Zemlja/mjesto podrijetlaČeška
Upute za upotrebu/pripremuSamo za upotrebu na životinjama. Navlažite dlaku, šampon umasirajte u dlaku. Ispertite toplom vodom i osušite psa.
BrandVitakraft

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn