Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Halogena žarulja e14 30W 240V 1 kom

Halogena Žarulja E14 30W 240V 1 Kom

9,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 9,99 kn/kom

Halogene žarulje dvostruko su učinkovitije od običnih žarulja a također sadrže žarne niti. Životni vijek halogenih žarulja traje oko 2000 sati. Halogene žarulje ističu se svojim sjajem te su ekološki prihvatljive. Osim bogatih kontrasta, u prostore unosi jasno i svjetlo ozračje.

Opis proizvoda

ProizvođačTungsram Operations Kft., Vaci ut 77, 1044 Budimpešta, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
BrandTungsram
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.