Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Natreen classic zaslađivač 1 pak 100 kom

Natreen Classic Zaslađivač 1 Pak 100 Kom

10,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 10,99 kn/kom

Jedna tableta zaslađivača Natreen ima jačinu jedne kašičice šećera, ali sadrži samo 0,02 kcal. i nije od značaja u ishrani čovjeka. S druge strane, kašičica šećera sadrži 16 kalorija. To je iznos od oko 800 puta viši, u usporedbi sa zaslađivačem Natreena. Pri tome nema promijene ukusa hrane koja se zaslađuje.

Opis proizvoda

ProizvođačD.E. MASTER BLENDERS 1753, P.O.Box 1753 1000 BT Amsterdam.
Zemlja/mjesto podrijetlaŠvicarska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuIdealno za zaslađivanje kave, čaja te ostalih toplih pića i napitaka. Sa mogučnošću ponovnog punjenja dozatora. Jedna tableta sladila zamjenjuje 1 žličicu šećera (5 g). Dnevna količina ne bi trebala biti veća od 17 tableta.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)112/26
Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0
Sol (g)37,8

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.