_Donacije Header
Ukupno donirano
0253129 Kn

TOMMY – prvi izbor potrošača za najbolji omjer cijene i kvalitete

Tommy je postao nositelj certifikata Best Buy Award u kategoriji ribarnice za 2020./2021. godinu. Tommy je za većinu ispitanika – hrvatskih građana, prvi izbor za najbolji omjer cijene i kvalitete kada je riječ o odjelu za prodaju ribe.
 
U nezavisnom istraživanju tržišta - Best Buy Award 2020./2021. ispitanicima su bila postavljena pitanja otvorenog tipa gdje su samostalno unosili nazive onih ponuđača koji prema njihovom iskustvu nude najbolji omjer cijene i kvalitete na hrvatskom tržištu.
 
Zahvaljujući najvećem broju primljenih glasova potrošača, Tommy ima pravo nositi prestižnu oznaku "Best Buy Award - najbolji omjer cijene i kvalitete"
Ovaj certifikat dobiven od strane samih kupaca, potvrđuje kupovinu nutritivno vrijednih namirnica po povoljnim cijenama te na taj način podupire jačanje svijesti o zdravim prehrambenim navikama.
 
Na ovaj prestižni certifikat Tommy može biti ponosan jer je to rezultat dugogodišnje orijentacije na kontinuiranu kvalitetu i svježinu proizvoda te efikasnost nabavnog lanca koji podrazumijeva brzinu dostave od ulova do prodajnog puta. Moramo naglasiti da su veliki doprinos ovom priznanju dali  i naši zaposlenici koji svojim odgovornim i profesionalnim odnosom daju ključni doprinos izgrađivanju ugleda tvrtke, posebno iz razloga jer je i sama usluga jedan od bitnih kriterija prilikom ocjene kupaca.