Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Otvaranje prodavaonica

Otvaranje hipermarketa u Jelsi, na otoku Hvaru

06. 04. 2022.

Tommy hipermarket Jelsa

Dragi naši kupci, s ponosom najavljujemo otvaranje još jedne Tommy prodavaonice na otoku Hvaru, i to hipermarketa u Jelsi.

Hipermarket, na adresi Jelsa 1047, svoja vrata otvara u četvrtak, 7. 4. 2022. u 8:00 h,a  tim povodom moći ćete uživati u super ponudi i pogodnostima koje smo za vas pripremili

Otvaranje hipermarketa Jelsa

Prodavaonica se proteže na preko 1.200 m2 ukupnog korisnog prostora koji je opremljen po suvremenim standardima kako bismo kupcima osigurali maksimalnu funkcionalnost i ugodan doživljaj kupovine. 

Široka asortimantska ponuda, između ostalog, obuhvaća svježe meso s odjela mesnice, ukusna gotova jela s našeg gastro odjela, fine pekarske proizvode te je planirana ugradnja aparata za povrat ambalaže, što je još jedan dokaz Tommyjeve strateške orijentacije ka održivom razvoju i očuvanju okoliša, te primjeni novih tehnoloških rješenja.


Radno vrijeme prodavaonice:

  • ponedjeljak - subota
    07:00 - 21:00
  • nedjelja
    07:00 - 20:00

 

Super ponuda Jelsa

Prvih 7 dana od otvaranja, sve naše kupce očekuje super ponuda po povoljnim cijenama te svaku kupnju u iznosu iznad 100,00 kn nagrađujemo popustom na prvu sljedeću kupovinu. 

Vidimo se u Jelsi.

Dobro nam došli!


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn