Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Općenito

Otvaranje novog Tommy hipermarketa u Planom

11. 05. 2022.

Novi Tommy hipermarket u sklopu Spot Shopping Parka


U subotu, 14. 5. 2022., u 9:00 h, svoja vrata otvara naš novi hipermarket Tommy u sklopu Spot Shopping Parka u Planom, na adresi Trogirska cesta 6.

Hipermarket je opremljen po suvremenim standardima kako bismo svojim kupcima, koji godinama prepoznaju kvalitetu i konkurentnost naše ponude, omogućili najbolji doživljaj kupovine.

Pored modernog interijera, prodavaonica nudi iznimno kvalitetnu i bogatu asortimansku ponudu kao i posebne cjenovne akcije te niz drugih pogodnosti.

Ponudu hipermarketa karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno ističemo gastro odjel, mesnicu, ribarnicu, odjel voća i povrća s dnevno svježim proizvodima koji su postali prepoznatljiv dio naše ponude, uz dominantnu zastupljenost domaćih proizvođača.

U hipermarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, čime Tommy pokazuje stratešku orijentaciju ka održivom razvoju i očuvanju okoliša, te primjeni novih tehnoloških rješenja.

Plano

Naši kupci imat će i dostupan kutak s uvijek svježim proizvodima za van, koji obuhvaća kavu, sokove, svježa peciva i salate.

S ciljem osiguranja bolje funkcionalnosti prodajnog prostora, u hipermarketu su instalirane i brze-samoposlužne blagajne jer je Tommy #TvojeMisto za najbržu spizu.

Za sve naše kupce pripremili smo i odlične akcije te, kao dodatnu pogodnost povodom otvaranja, prvih 7 dana, svaku kupovinu u vrijednosti iznad 100,00 kn, nagrađujemo popustom pri prvoj sljedećoj kupovini.

 

Radno vrijeme prodavaonice je

  • ponedjeljak - nedjelja
  • 07:00 - 21:00

Dobro nam došli!