Otvaranje prodavaonica

Otvaranje novog Tommy maximarketa na otoku Viru

08. 07. 2022.

U subotu, 9. srpnja 2022. godine u 8:00 h svoja vrata otvara maximarket u Viru, na adresi Put lozica 6.

Tommy i u ovim vrlo izazovnim vremenima za gospodarstvo nastavlja s realizacijom razvojnih planova širenja prodajne mreže u Hrvatskoj. Kontinuiranim investicijama u rast i razvoj poslovanja, otvaramo nova prodajna mjesta, te na taj način naše prodavaonice postaju još dostupnije kupcima, i na novim lokacijama.

Prodavaonice su suvremeno i funkcionalno opremljene, prema prepoznatljivom Tommy standardu koji nudi ugodnost kupnje, uz uobičajeno konkurentnu ponudu i široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda u kojoj su pretežno zastupljeni hrvatski proizvodi i proizvođači.

Ovaj maximarket se prostire na 648 četvornih metara ukupne korisne površine.

U sklopu njega kupcima je na raspolaganju i veći broj parkirnih mjesta. Također, u ovoj prodavaonici kupcima se nudi bogata ponuda svježih pekarskih proizvoda i svježe kuhanih jela s gastro odjela.

Realizacijom novih projekata Tommy pokazuje usmjerenost prema dodatnom osnaživanju tržišne pozicije u hrvatskoj maloprodaji, posebno u jadranskom dijelu Hrvatske na kojem smo tržišni lideri. Ovom prigodom zaposlili smo i 28 novih radnika, što je posebno važno u okolnostima kada je svako novootvoreno radno mjesto od iznimnog značaja.