Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Otvaranje prodavaonica

Otvaranje renoviranog Tommy maximarketa

08. 04. 2022.

Otvaranje renoviranog Tommy maximarketa

Strožanac

U subotu, 9. 4. 2022., u 10:00 h, svoja vrata otvara naš renovirani maximarket u Strožancu, na adresi Gospe u Siti 2 B.

Tommy maximarket obnovljen je i osvježen, a prodajni prostor je opremljen po suvremenim standardima kako bi potrošačima koji godinama prepoznaju kvalitetu i konkurentnost naše ponude, omogućili još bolji doživljaj kupovine.

Pored ekspanzije prodajne mreže i otvaranja novih prodavaonica, kontinuirano ulažemo u modernizaciju prodajne mreže i primjenu novih tehnologija u maloprodaji, kako bi naši prodajni prostori bili što ugodniji i funkcionalniji, kako kupcima, tako i našim zaposlenicima. 

Naši kupci će, uz tradicionalno povoljne cijene i bogatu ponudu, u ovom maximarketu koji se prostire na preko 800 m2 ukupne površine, moći uživati i u kvalitetnim komadima mesa s odjela Tommy mesnice te odličnoj ponudi svježeg voća i povrća.

Također, moderniziran je i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, čime Tommy pokazuje stratešku orijentaciju ka održivom razvoju i očuvanju okoliša, te primjeni novih tehnoloških rješenja.

Orvaranje maximarketa u Strožancu

Sada već tradicionalno, povodom otvaranja, naše kupce očekuje i Super ponuda proizvoda po akcijskim cijenama i nagradni popusti za prve kupce. 


Radno vrijeme prodavaonice

  • ponedjeljak - subota
    07:00 - 21:00 h
  • nedjelja
    07:00 - 21:00 h

Vidimo se u Strožancu.

Dobro nam došli!


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn