Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Otvaranje prodavaonica

Općenito

Otvoren novi hipermarket u Preku

28. 06. 2021.

Otvoren novi hipermarket u Preku

Dana 29. travnja 2021. trgovački lanac Tommy je otvorio svoje novo prodajno mjesto u Preku - otok Ugljan, na adresi Cesta hrvatskih branitelja 41 A.

 

Hipermarket je suvremeno i funkcionalno opremljen, kako bi kupcima osigurali poseban doživljaj kupovine i visoku razinu usluge, uz standardno konkurentne cijene po kojima je Tommy prepoznat kod hrvatskih potrošača.

Površina korisnog prostora hipermarketa premašuje 1.800 metara četvornih sa velikim brojem parkirnih mjesta za kupce.

Ponudu hipermarketa karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno ističemo asortimansku ponudu mesnice, gastronomije, voća i povrća, delikatese i pekarstva sa dnevno svježom ponudom, u kojoj su pretežito zastupljeni hrvatski proizvodi i proizvođači.

 U hipermarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, čime Tommy pokazuje stratešku orijentaciju ka održivom razvoju i očuvanju okoliša, te primjeni novih tehnoloških rješenja.

Novi hipermarket je značajna investicija Tommyja i projekt čija realizacija potvrđuje usmjerenost naše kompanije ka kontinuiranom razvoju poslovanja i dodatnom osnaživanju tržišne pozicije u hrvatskoj maloprodaji.

Ovom prigodom zaposlili smo novih 32 radnika, što je posebno važno u ovim specifičnim gospodarskim okolnostima kada je svako novootvoreno radno mjesto od iznimnog značaja.

Pokazujući i u ovoj prigodi društvenu i socijalnu odgovornost, donirali smo područnom dječjem vrtiću 15.000 kn.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke