Tommy - Dućan na dlanu!

Općenito

Promotivne ponude

Putovanja te zovu, kreni u avanturu novu

26. 05. 2022.

Hoffmanns putni kovčeg je pravi odabir za vas


Otputuj sa stilom!

U periodu od 26. 5. 2022. do 17. 7. 2022. u svim Tommy prodavaonicama, za svakih potrošenih 25 kn (3,32 €), dobivate jednu naljepnicu. Kupovinom posebno označenih proizvoda na polici dobivate dodatne naljepnice. Posebno označene proizvode možete pronaći ovdje.

Naljepnice lijepite na predviđena polja u knjižici. Kada sakupite odgovarajući broj naljepnica na jednom kuponu, ostvarujete pravo na kupovinu Hoffmanns putnih kovčega, uz više od 70% popusta na cijeli asortiman

Popunjeni izrezani kupon potrebno je predati na blagajni prije zaključenja računa. Popust se može iskoristiti jednokratno, a jedan kupon vrijedi za jedan račun. 

Pravilno popunjeni kupon možete zamijeniti za popust na željeni proizvod najkasnije do 31. 7. 2022. ili do isteka zaliha u svim hipermarketima, maximarketima i odabranim supermarketima Tommy. 

U slučaju da nemate dovoljno sakupljenih naljepnica za ostvarivanje promotivnog popusta, željeni proizvod možete kupiti po redovnoj cijeni. 

Skupljaj naljepnice i uštedi


Hoffmanns putni kovčeg je idealan pratitelj na svakom putovanju.

Osim provjerene kvalitete izrade i elegantnog dizajna, vrlo su lagani za nošenje. Dokaz njihove iznimne privlačnosti su stabilna teleskopska ručka na izvlačenje, osam kotača koji omogućuju nesmetano kretanje u svim smjerovima, te kombinirana brava za sigurno zaključavanje. 


Hoffmanns putni kovčezi
Kvalitetan materijal
Stabilna teleskopska ručka
elastične trake za siguran transport
Sigurnosno zaključavanje
vrlo lagani tihi kotači


Otputuj sa stilom uz Hoffmanns putne kovčege koje ti donosi #TvojeMisto! 


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn