Tommy - Dućan na dlanu!

Općenito

Sajam GAST 2023.

07. 03. 2023.

ŠC Gripe, 8. 3. - 11. 3. 2023.


Tommy grupa kao najveći poslovni sustav u Dalmaciji sudjeluje na 27. međunarodnom sajmu GAST s tvrtkama Tommy, Bobis i Petason za koje će predstaviti svoju bogatu ponudu.

GAST sajam

Vodeći maloprodajni trgovački lanac u Dalmaciji

Tommy i u ovim vrlo izazovnim vremenima za gospodarstvo nastavlja s realizacijom razvojnih planova širenja prodajne mreže u Hrvatskoj. 

Na taj način svojim kupcima osigurava ugodnu i povoljnu kupnju u suvremeno i funkcionalno opremljenim prodavaonicama uz vidljiv iskorak i u online svijetu.

Poznato je kako je Tommy webshop u rekordnom roku osvojio regiju, a sada je s uvođenjem express dostave s prosječnom duljinom trajanja od svega četrdeset i pet minuta, otišao i korak dalje. 

Svojim kupcima jamčimo svježinu i kvalitetu namirnica zahvaljujući zastupljenosti hrvatskih proizvoda u asortimanu višu od 70%, odnosno nudimo proizvode koji često dolaze od lokalnih dobavljača i OPG-ova.


Tommy Veleprodaja

Tommy veleprodaja svojim kupcima dostupna je od 2018. godine.

Tommy je kroz svoju veleprodajnu ponudu uvelike pridonio proširenju poslovanja, ali i zadovoljavanju potreba veleprodajnih kupaca. Prvi korak u razvoju veleprodajnog poslovanja bio je usmjeren prema granama hoteljerstva, restoraterstva i, velikim dijelom, opskrbljivanjem brodarstva u nautičkom turizmu diljem jadranske obale.
 
Danas je, uz konstantno proširenje asortimana koji uključuje prehrambene proizvode, voće i povrće, meso i mesne prerađevine, kruh i pekarske proizvode, kao i velika ugostiteljska pakiranja, Tommy veleprodaja osigurala dostupnost i prilagođenost potrebama svih kategorija kupaca. Bogatu veleprodajnu ponudu, osim tradicionalno povoljnih cijena, obilježava i značajan broj gastro pakiranja koja zadovoljavaju potrebe veleprodajnih kupaca.

Također, kroz naše robne marke, među kojima posebno ističemo robnu marku T!, osiguran je najbolji omjer cijene i kvalitete. Tommy robne marke razvijene su u suradnji s dugogodišnjim partnerima i dobavljačima ispunjavajući sve kriterije sigurnosti i zdravstvene ispravnosti. 


Posjetite nas na sajmu GAST:


#TvojeMisto za najbolju ponudu


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn