Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Općenito

Štorija o kuhanju započinje rezanjem

10. 11. 2021.

Uštedite više od 1.100 kn na cijeli asortiman!

U periodu od 11. 11. 2021. do 16. 1. 2022. u svim Tommy prodavaonicama, za svakih potrošenih 25 kn, dobivate jednu naljepnicu. Kupovinom posebno označenih proizvoda na polici dobivate dodatne naljepnice. Posebno označene proizvode možete pronaći ovdje.

Naljepnice lijepite na predviđena polja u knjižici. Kada sakupite odgovarajući broj naljepnica na jednom kuponu, ostvarujete pravo na kupovinu proizvoda iz asortimana Bergner Masterpro Elegance, uz popust od 50 %. 

Popunjeni izrezani kupon potrebno je predati na blagajni prije zaključenja računa. Popust se može iskoristiti jednokratno, a jedan kupon vrijedi za jedan račun. 

Pravilno popunjeni kupon možete zamijeniti za popust na željeni proizvod najkasnije do 30. 1. 2022. ili do isteka zaliha u svim hipermarketima, maximarketima i supermarketima Tommy. 

Za kupovinu na odjelima gastra, mesnice i ribarnice dobivate dvostruko više naljepnica!

Di ćeš bolje!

 

U slučaju da nemate dovoljno sakupljenih naljepnica za ostvarivanje promotivnog popusta, željeni proizvod možete kupiti po redovnoj cijeni. 

Knjižica za saklupljanje naljepnica

Idealan spoj tradicije i elegancije sažet je u liniji Bergner Masterpro Elegance koju odlikuje ergonomski oblik i vrhunski materijali od čelika. Vrhunska izvedba, iznimna oštrina i visoka otpornost na koroziju zaovoljit će i najzahtjevnijeg kuharskog Chefa.


Bergner Masterpro Elegance proizvodi

Bergner Masterpro Elegance proizvodi

+3

Odličan odabir koji preporučuje Chef Ivan Pažanin!

Di ćeš bolje!


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke