Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Općenito

Društveno odgovorno poslovanje

Taste the Mediterranean

06. 10. 2021.

Festival Taste the Mediterranean, koji se održava u Splitu od 6. do 9. listopada, jedinstvena je manifestacija posvećena mediteranskoj prehrani, gastronomiji, proizvodima i mediteranskoj kulturi življenja.
 

Kao društveno odgovorna kompanija, Tommy podržava brojne sportske i kulturne manifestacije, a naše Premium partnerstvo s festivalom Taste the Mediterranean podrška je promociji mediteranske prehrane, koju je UNESCO uvrstio na popis nematerijalne kulturne baštine.

taste6.10.2021.

Festival će dovesti u Split svjetske kulinarske zvijezde i vrhunske chefove okrunjene Michelinovim zvjezdicama i Gault&Millau tokama,  proizvođače, vinare i druge profesionalce iz područja gastronomije, poljoprivrede, krajobraza, održivog turizma i ribarstva, te medije i ljubitelje dobre hrane.

Novost ovogodišnjeg festivala je da će uz chefa domaćina, večeru pripremati još najmanje druga dva gostujuća chefa.

Pravi gourmet doživljaj za ljubitelje dobre hrane koji će u samo jednoj večeri moći degustirati nekoliko različitih mediteranskih kuhinja.


Kad se tom impresivnom gourmet programu doda gala večera španjolske chefice Marije Jimenez Latorre kod chefa domaćina Gorana Šikića u Hotelu Park, te večera dobrodošlice za sve sudionike festivala koju će na splitskoj ribarnici pripremiti chef Zlatko Marinović – Noštromo – dobitnik ovogodišnjeg Gault&Millau Croatia trofeja za inovativnu tradicionalnu kuhinju – onda je posve jasno da će svojim kulinarskim programom Festival Taste the Mediterranean pretvoriti Split u gastronomsku  prijestolnicu Mediterana.