Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Općenito

Tommy - maloprodajni tržišni lider u čitavoj Dalmaciji

24. 09. 2021.

Tommy je prema objavljenim podacima Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja u 2020. godini i službeno postao lider u maloprodaji Dubrovačko-neretvanske županije.
To je vrlo značajno postignuće za našu tvrtku, jer dodatno potvrđuje da je Tommy vodeći trgovački lanac u cijeloj Dalmaciji po svim kriterijima, s obzirom da smo i u ostalim dalmatinskim županijama (Splitsko-dalmatinskoj, Šibensko-kninskoj i Zadarskoj) zadržali vodeće pozicije koje smo prethodno, kroz godine uspješnoga razvoja dostizali.

Tommy_trzisni_leader_u_dalmaciji

Također, naša tržišna pozicija jača i u drugim županijama, jednako kao i tržišni udio na nacionalnoj razini.
 

Rezultat je to povjerenja koje su nam dali naši kupci, prepoznajući cjelovitost i kvalitetu naše ponude, dostupnost naših prodajnih mjesta te uslužnost i profesionalnost našega osoblja.
Liderska pozicija koju smo dostigli jasnim planom razvoja baziranom na kontinuiranim ulaganjima u rast i razvoj poslovanja, obvezuje nas da i dalje primjenjujemo poslovnu strategiju u kojoj su kupci njihove potrebe uvijek u prvom planu.

 

Veliki doprinos unapređenju pozicije Tommy-ja daju i stalne inovacije, te uvođenje dodatnih prodajnih kanala i usluga koje smo implementirali u prethodnom razdoblju; online prodaja putem web shopa, usluga preuzimanja paketa na prodajnim mjestima, mogućnost plaćanja računa na Tommy blagajnama i e-punionice za vozila.
Svakodnevno odgovaramo tržišnim izazovima, a naša je ambicija da putem realizacije budućeg razvoja dodatno ojačamo svoje pozicije, ne samo kao prepoznatljiv i relevantan trgovački lanac, već i kao vrlo poželjan poslodavac te društveno odgovorna kompanija.