Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Općenito

Tommy osigurava dan plaćenog dopusta roditeljima "prvašića"

04. 09. 2023.

Početak školske godine uz dopust roditeljima

Danas, 4. rujna, započinje nova školska godina koju s osobitom radošću i ushićenjem dočekuju „prvašići“ i njihovi roditelji.


škola

Polazak u prvi razred, odnosno prijelaz iz predškolskog u školsko obrazovanje jedan je od najbitnijih događaja u životu djeteta te obitelji.

Kako bi taj važan dan roditelj i dijete obilježili zajedno, Tommy će svim svojim zaposlenicima čija djeca kreću u prvi razred osnovne škole osigurati dan plaćenog dopusta.

Tommy d.o.o. zapošljava preko 4.300 zaposlenika što nas čini najvećim poslodavcem u Dalmaciji.

Značajan čimbenik koji ključno doprinosi razvoju tvrtke te njezinom prepoznatljivom tržišnom pozicioniranju su upravo naši zaposlenici, stoga je kontinuirana briga o njima jedna od strateških odrednica poslovne politike Tommy-ja.

Stalna ulaganja u ljudske resurse podrazumijevaju povećana ulaganja u primitke radnika koji uz osnovnu plaću primaju i niz ostalih stimulativnih dodataka, naknada i prigodnih nagrada, te profesionalni razvoj karijera kroz niz aktivnosti edukativnog karaktera.


Super ponuda za školarce

škola

Do 13. 9. 2023.

Još uvijek stignete opremiti školarce za početak nove školske godine!

Tommyjevu Super ponudu, koja vrijedi do 13. 9., pogledajte klikom na gumb:


Svim roditeljima i njihovim prvašićima želimo sretno prvo školsko jutro, a ostalim školarcima sretan povratak u školske klupe!


#TvojeMisto za prvi dan škole


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn