Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

48 zaštitna krema za ruke 50 g

48 Zaštitna Krema Za Ruke 50 G

1,76 €/kom

13,29 kn/kom
Cijena za j.m.: 35,20 €/kg(265,80 kn/kg)
Legendarna zaštitna krema za ruke 48 preventivno je sredstvo za zaštitu ruku pri fizičkom radu i odlična svakodnevna njega. Zaštitna krema za ruke 48 napravi na koži zaštitni sloj koji kožu štiti od štetnih tvari i prljavštine, a pritom ne ometa normalno djelovanje kože. Krema ima koži sličnu pH vrijednost i održava prirodnu masnoću kože. Otporna je na većinu kemikalija

Opis proizvoda

ProizvođačIlirija d.o.o., Tržaška cesta 40, 1000 Ljubljana, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
Brand48
Neto količina50 g

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn