Tommy - Dućan na dlanu!

Plidenta Zubna pasta Superfresh 100 mL
%

Plidenta Zubna Pasta Superfresh 100 ML

1,65 €/kom

12,43 kn/kom
Cijena za j.m.: 16,50 €/l(124,30 kn/l)

Akcija traje do 30.12.2049.

NC 30 dana: 2,75 €/kom(20,72 kn/kom)

Plidenta Superfresh je pasta za zube protiv karijesa s antibakterijskim kompleksom Symguard® CD, koji djeluje protiv loših bakterija koje izazivaju karijes, protiv zadaha, plaka i gingivitisa te je učinkovit antioksidans. Sadrži fluorid koji sprječava razvoj zubnog karijesa, štiti od erozije cakline i pospješuje proces remineralizacije površine zubne cakline.


Opis proizvoda

ProizvođačNEVA d.o.o.Obrtnička ulica 37, 10437 Rakitje
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska, EU
BrandPlidenta
Neto količina100 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn